.....

......This Is Personal Blog With Me & My Hubby. That Why You Can See A lot Story More About Us.....

Sunday, October 17, 2010

I Lurve Shopping

  Ni lah apa yg aku shopping hr nie..hehehe..2 helai mini dreass, mouse pad hello kitty, ear phone panda, lip stic & maskara elianto, bulu mata palsu...(mmg hantu klu menghabiskan duit) Thanks my dear!
Kesian my hubby, penat temankan aku p shopping 3 jam & tlg belikan semua brg gak..(penanam anggur mmg mcm nie keadaan..^_^).

   Klu ingt psl hal sblm shopping nie td, mmg sedih sgt.Aku x sangka juga bila aku suarakan mau p Kedah tpt kakak, terus mood dia berubah.Mkn KFC (mknan kegemaran) pun x selera.Selalunya mkn smpai hbs, tetiba jak dia mkn yg mcm terpaksa jak.Terus ckp mau balik,sedangkan baru jak smpai.Sampaikan balance duit aku lupa ambil.Bingung psl dia lah, apa lagi..huh.Penat naik blk ke KFC minta duit balance.Nasib pas kira mmg btl dorg access duit RM40..byk tu..blh beli byk brg..alhamdulillah.
  
  Time balik, tetiba dia lalu d Stadium Bukit Jalil.Pelik juga, knp mau lalu sini..Aku apa lg, tnya lah mcm2 psl sana (innocent). Tetiba berhanti keta..suruh turun.. (Ingat kena buang di sana jak) rupanya mau beli tiket bus plk terus.Aku apa lg...hujan (T_T) xmau turun.Kesian my hubby, actually dia sunyi klu aku xda.Aku pun fhm juga keadaannya.

P/S :hari ni 2 kali dtg Times Square..Btw, I love my dear..muah2!!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...