.....

......This Is Personal Blog With Me & My Hubby. That Why You Can See A lot Story More About Us.....

Tuesday, January 25, 2011

M'sia ade Facebook?

Selamat mlm..(tp skrg da 1:35am), mlm nie spt besa gak...x dpt tido.Ntah lah sejak akhir2 nie selalu jew susah nk tido..xtau lah nape..huhuk..

Penah dgr 1Malaysia?xkan lah xpenah dgr kan?Hari2 org sebut Salam 1Malaysia..Sebut psl 1Malaysia nie, teringat plk klmrin (7 jam lps) baru jew sign up 1 laman web social network baru..Maybe local Malaysia yg create...klo org puteh xkan lah plk letak 1malaysia.com .. maybe psl ada hr tu heboh bila di katakan fb akan tutup 15 March 201...konon lah...that why timbul keinginan tuk wat social network sendiri..Btw, hepi rasanya bila ada rakyat Malaysia leh wat web site yg canggih mcm tu...serupa mcm Facebook, Friendster, My Space & yg sewaktu dgnnya..keep it up bro.


Ada gak komen2 negatif psl 1Malaysia.com nie yg kata copycat dr fb lah bla2, sepatutnya kita sokong bukan kritik yg bukan2..cuba lah kritik membina..padahal Facebook pon dulu tiru gak My Space, Friendster..










Agaknya, siapa lah punya akaun nie?



Anyway, nie contoh 1Malaysia.com...semua ada dlm nie, wall di satukan (blh edit tuk frendz je kew), ada blog (blh tukar2 link pasni) , forum, room chat (rndu plk fs room chat), layout blh customize sndiri..(letak pic sndiri pon blh)..share video, share lagu (mls download), event, pendek kata, mmg best lah...cuma skrg game mcm xde.. (baru sign up..blm explore semua pon)



P/S : Agaknya PM (Najib) ke yg usulkan 1Malaysia.com nie?hehehe...no komen

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...