.....

......This Is Personal Blog With Me & My Hubby. That Why You Can See A lot Story More About Us.....

Wednesday, January 26, 2011

Two Different Face

Two different face atau dlm BM 'dua muka berbeza'..skrg aku nak wat entry psl org bermuka dua..(teringat Spontan plk..pembaca berita berkepala 3)..hahaha..aku tipu lah..actually nie psl ada sorg tu ada 2 muka yg berbeza...jgn pening k..ok, penah dgr x org ckp mcm nie, A said 'wahhh, cntiknya c polan tu kan?' pastu B ckp 'ala..make-up jew lebih...klu x make-up,ko lg cntik taw'...hahaha..

Ok lah..entry hr nie psl make-up..aku mmg suka make-up..iya lah, kan klu nak kuar jmpa customer x bgs plk klu org nmpak kita x bermaya..mcm mayat hdp plk.Actually tu supaya nmpak lebih yakin tuk brdepan dgn org lain..xda lah moral down nti.Tp x di nafikan gak rmai yg make-up tuk nmpk cntik..siapa yg xnak nmpak cntik?angkat tgn !!! semua mau cntik..selalunya klu psl make over make-up nie org lbh kenal Asia.Siapa kenal Michalle Phan?Asalnya dia hnya buat video sndiri psl make-up dlm Youtube.Skrg 1 dunia kenal dia.Klu Jepun terkenal dgn Gyaru..klu Korea terkenal dgn Uzzlang..klu Melayu?terkenal dgn natural beauty & sopan-santunnya..hehehe














Woooowwwww... btl2 berbeza...owh






aikk...muka sape plk nie?










Uikk....









2 different face versi Melayu..ekekeke









Taaadaaa...da siap pon..






Apasal nmpak mcm chinese plk? (perasaan tol !! )









Blueeeekkk .. =P


P/S :Foundation, Bedak muka, Bulu mata palsu, Blusher, Lip stik..No lens..bye2

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...