.....

......This Is Personal Blog With Me & My Hubby. That Why You Can See A lot Story More About Us.....

Friday, June 17, 2011

Tunang or nikah?

Salam..

Dah lama rasanya xupdate my blog a.k.a my diary..bkn bz sgt pon cuma x pndai nak guna kemudahan yg sedia ada..too modern for me.maklumlah baru belajar guna iphone4 (hantaran tunang)..hehe.

Tetiba jak teringin nak kongsi sesuatu..buka blog rupanya byk yg sent msg dlm chatbox..sori lah k,bkn xnak balas tp baru jew buka blog,smpai ada yg ckp aku sombong plk..hurm..i'm sorry

Actually aku pon xbyk yg berubah selain bentuk bdn dah semakin montel but still maintain comel..
Kekadang tension gak bila org asik tegur bdn aku membesar bagaikan johan..aku jwb jak aku happy maklumlah baru pas tunang..ops,terlebih sdh..ramai yg x tau aku nie dah tunang or dah nikah..maybe psl pic dlm fb yg aku upload hr tu over sgt mcm org nikah..apa pon tqvm kpd tunang ku,fmly & kwn ku Kak Noh yg byk bantu aku tuk menjayakan majlis tunang aku pd 21/05/2011..tqvm!!Bersama hantaran tunang





Rasmi menjadi tunangan org



My dear ^_^

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...