.....

......This Is Personal Blog With Me & My Hubby. That Why You Can See A lot Story More About Us.....

Sunday, July 10, 2011

Miss My Hair T_T

Aku baru je potong rambut pendek time aku balik Sabah bulan Mei hari tu setelah hampir 2 tahun aku tak potong. Aku potong pasal rambut aku ada masalah..bukan setakat bercabang dua tapi bercabang tiga dah...pastu berbuah (dah macam pokok pula berbuah ==> berbunga..ahak), kasar macam akar kayu (dah boleh buat berus menyapu)...sedih sgt2..ni mungkin effect dari hair dryer, dye, roll rambut & iron rambut...akibatnya aku kena korbankan rambut aku sebelum aku botak...huhu


Ni lah rambut aku sekarang...Pendek sampai bahu sampai semua orang cakap muka bulat, chuby, sikoi (tembikai)..hurm, pendek kata semua orang kata aku tidak sesuai rambut pendek...uwaaaa







Bulat kan?






Miz my hair





Miz curl my hair






Rambut aku dah sampai pinggang time ni

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...