.....

......This Is Personal Blog With Me & My Hubby. That Why You Can See A lot Story More About Us.....

Friday, July 29, 2011

Partime Job




Happy nya dpt keja walaupon cuma 2 hari je...x gak borink sorg2 di umah..at least ada gak pengalaman sikit..hehehe

Start kelmarin 28hb - 29hb Julai nie je.. Ni pon pasal member minta tlg ganti coz ada mslh kesihatan..ok gak lah..Juz duduk ofis, layan & terangkan pakej2 belajar memandu.Masa keja pon best..11am-7pm.

Actually my dear x bagi aku keja tp after buat partime nie dia plk yg excited nak suruh aku wat partime smpai 19/8..nak gak ambil fulltime tp 21/8 dah nak balik Sabah.Cuti panjang plk tu..huhu..Xpe lah, keja 2 hari pon da enough for me...drpa duk umah je mcm org gila dah...hahaha

Petang ni nak balik JB smpai hr isnin...1st Ramadhan.Nak gak rasanya duk lama2 kat JB..x gak borink, blh bljr buat kuih or merapatkan silaturahim ngan fmly bakal mertua tp my x bg.Nti blik KL sesat plk xtaw naik bus..hurm

Hope pas balik JB leh lah dpt keja partime...ada gak duit sikit tuk topop. Tak lah asik minta duit tunang jew..mesti ramai yg ckp belakang..huhu.



My Lovely Laptop HP Mini 100







burink di opis...
drg lagu...full volume di telinga smpai tuli

nanti ada org ckp buat2 nda dgr
(terutama bila my dear membebel)

pastu nti ada kes ' sian pmpuan atu, muanya jak lawa tp tuli'

lawa kah?

entah



Tembam giler...








No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...