.....

......This Is Personal Blog With Me & My Hubby. That Why You Can See A lot Story More About Us.....

Friday, August 26, 2011

Jatuh Di Timpa Tangga

Hari ini aku rasa sedih sgt..aku pening kepala,sakit perut,rasa mau muntah.Aku kuatkan sj diri pergi farmasi area rmh aku ( nasib baik rmh aku xjauh dr kedai).Doktor tu check drh aku dia kata normal (120/70) tp kepala dah 2-3 hr pening..Rupanya aku pening psl gastrik.Hairan jg knp gastrik blh sebabkan pening..selalunya pedih ulu hati je..dlm ht berkata2..(DR ni biar btl).Sampai rmh check internet..mmg btl pon gastrik sebabkan pening.Gastrik yg kuat mengeluarkan asid yg kuat.

Sampai di rmh tepat jam 12.30pm..aku pon terpaksa berbuka puasa dan mkn ubat..half day (teringat lagu Meet me half way)..hahaha puasa pon ada half day,dah tua2 ni..apa blh buat dah sakit..huhu

Baru jew nak baring2 tiba2 ada sms..kakak katering tu batalkan plk katering tuk majlis nikah pd 20/11/2011 (taw je lah tarikh cntik mmg rmai yg berebut - "first pay, first serve")...Aduhhh pening kepala dtg semula.Dah lah masa suntuk.Esok lusa dah bulan Sept..Oct..Nov.Bila lg nak tempah katering klu bkn skrg.Esok nak jmpa kakak tu,harap2 pas byr deposit kakak tu blh pertimbangkan.Aku pilih kakak tu psl murah,pastu dia sediakan pelamin mini dan ada makeup free..Ni psl my dear lah punya psl..biasalah lelaki kan,x fikir benda2 mcm ni.Dorg ingat perkara ni remeh-temeh.Kami kaum pmpuan,benda2 mcm tu very particular..huhu.Now i'm very sad..T_T


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...