.....

......This Is Personal Blog With Me & My Hubby. That Why You Can See A lot Story More About Us.....

Monday, August 22, 2011

Last Iftar With My Dear


20 ogos 2011 (sabtu) last day aku berbuka puasa dgn my dear..mmg sedih sgt2.Nanti raya ke-6 baru dapat jmpa. Kami berbuka puasa dgn kwn2 dia..(ex-staff IBC solar)..semua pon dah berhenti..masing2 ada kerjaya sendiri..mmg best lah kuar ngan member2 my dear cuma ada sorg tu dia bw bf nya asal dr S'wak..first impression nmpak mcm sombong sikit..maklumlah usia dia lebih kurang 3+..btw lama2 citer psl bisnes baru lah dia nmpak berminat.Harap2 member my dear tu x kena tipu..iye lah kan ramai bisnesman yg 'bujang di luar' tapi hakikatnya dah ada wife..no komen..

aduhhh..citer pasal bf org plk..ok lah, actually nak ambil byk gmbar but malu ngan member2 my dear.gmbar yg di ambil pon x cntik coz pic semua kat kamera kwn my dear...Makanan sana sdp..boleh lah nak bg 3/5 star..harga pon boleh tahan gak.Actually yg best sana ialah pemandagannya..boleh nmpak semua pemandangan seluruh KL..lebih2 lg klu waktu malam.


kualiti gambar x cantik



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...