.....

......This Is Personal Blog With Me & My Hubby. That Why You Can See A lot Story More About Us.....

Thursday, August 11, 2011

My B'day




Hari ini bday aku yg ke-26.Dah tua rupanya aku nie..uik,tua sgt kew..umur kan sekadar angka.Sepatutnya klu nak smbut bday ni hepi semcm..maklumlah kan sethn sekali jew..detik2 tuk menunggu hr tu mcm2 yg berlaku.

Bagi aku celebrate bday tu dah mcm xde dah..kali terakhir aku celebrate pon 2009..tu pon di 1city Hotel..dorg bg kejutan.Detik bday yg paling aku xblh lupa bila aku di pukul buat pertama kalinya pd thn 2008.My ex yg pukul aku time tu..mmg meninggalkan kesan yg amat dlm.Sepatutnya aku celebrate ngan dia tp dia kuar ngan pmpuan lain dan naik tgn..aku mmg benci sgt ngan dia start hr tu.Bp aku yg besarkan aku pon xpenah naik tgn kat aku.

Aku xnak lah ingat psl tu lg..Biarlah jd sejarah..Skrg aku bahagia dan bersyukur krna jmpa org yg btl2 sygkan aku..Insan tu bernama 'Mohd Halem Sani'..Aku sygkan dia.Tapi aku takut dia akan berubah jg nanti.Maklumlah pantai lagi kan berubah, gunung kinabalu lagi kan berubah..apa lg hati manusia yg mmg sentiasa berubah2.Ya Allah tetapkan lah hatinya kpd ku..amin

Mata ku bengkak dr smlm menangis..bukan di pukul atau apa..aku sedih bila time2 yg penting mcm nie dia seolah2 x pedulikan aku..klu aku buat slh tlg bgtau aku..klu aku ada menyinggung perasaan mu tlg maafkn aku..aku hanya manusia biasa yg x lari dr kesilapan tp jgn seksa aku dgn hukuman ' silent treatment' .. Jiwa ku terseksa..

Aku mmg sensitif
jiwa ku cpt tersentuh
hati ku cpt luka

Tp alhamdulillah semua kesedihan serba sedikit beransur hilang..tatkala dia kembali bersuara kpd ku, biarpun sepatah dua kata..at least membalas kata2 ku..aku x minta apa2, aku hanya meminta utk disygi,di fahami,dilindungi..semoga thn ni bererti bg ku.Ya Allah pjgkan lah jodoh kami smpai ke akhir hayat..amin
Mata xbleh buka..sembam



Celebrate my bday kat SR Curve



My dear mengantuk tggu berbuka puasa..sian penat =_=



P/S : I love u so much dear

1 comment:

mynameismy said...

bleh tak perasan plak tersilap tulis tajuk lagu tu hehe..

thanks!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...