.....

......This Is Personal Blog With Me & My Hubby. That Why You Can See A lot Story More About Us.....

Friday, August 19, 2011

Plz...Don't Forget My Name..




Semenjak dua menjak nie, ramai yg histeria dgn lagu 'berhantu' drama Ramadhan Terakhir. Lagu yg bertajuk Plz...Don't Forget My Name ops.. Jangan Lupakan Namaku.(ada gak yg kata Jangan ingat namaku..haha).Aku pon turut terjangki histeria lagu nie..sanggup berjaga smpai jam 12am (17/8/2011) gara2 nak download lagu tu. Nasib lah mlm tu habis jew drama tu semua pakat2 LIKE page POMPA BENSIN (stesen minyak dlm B.Indonesia) smpai 5000.


Klik untuk besarkan =)



Aku siap bergaduh dgn bf aku gara2 nak paksa dia LIKE page tu.Dia xnak juga..aku buka fb dia aku LIKE sendiri..hahaha.. (jahat kan!!)..Smpai jam 12.30am aku tak boleh buka mp3, buka youtube tp xblh..siap download smpai aku tertido2 hingga ke subuh..sedih sgt2.Aku guna Iphone tuk on9 tp xblh gak buka..laptop plk kat ofis.pastu mengadu , kena marah lagi...uwaaaa, rasa nak nangis jew..ok lah jom layan lirik & lagu nie k..

Jangan Lupa Namaku (Lirik)

Walau aku tidak bersamamu

Jangan engkau lupakan diriku

Walau aku tidak di sisimu

Jangan engkau lupakan namaku

Kerana aku mengingatimu

Kerana aku menyintaimu

Andai aku bisa bertemu mu

dengan senyum ku tadah syukurku

Andai aku bisa menyentuhmu

air mata pasti deras gugur

Kerana aku merinduimu

kerana aku sentiasa menyintaimu ….ooooo

sepenuh hati

Walau kamu jauh di mataku’

Jangan aku hilang dalam kalbu

Saat kamu samar mengingati

Jangan aku terus kau lupakan

Kerana aku sentiasa mengingatimu

Kerana aku sentiasa menyayangimu ohh sepenuh hati

Walau kamu jauh di mataku’

Jangan aku hilang dalam kalbu

Saat kamu samar mengingati

Jangan aku terus kau lupakan

Kerana aku sentiasa mengingatimu

Kerana aku sentiasa menyayangimu ohh

kekasih hati..

Andai aku bisa memelukmu

Pasrah aku tabah diujimu

Andai aku bisa dicintai

Dengan rela menyerahkan hati

Kerana aku merinduimu

Kerana aku sentiasa menyintaimu

Klik sini


"POMPA BENSIN is a special project band formed in Kuala Lumpur, Malaysia in 2009. The group consists of Azma Aizal Yusof (vocals) and AG (bass, guitar, keyboards & percussion), Andra Ahmad (Vocals & guitar) and Aidan Alicia (vocals). All four members are involved"








No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...