.....

......This Is Personal Blog With Me & My Hubby. That Why You Can See A lot Story More About Us.....

Thursday, December 29, 2011

Menghitung Hari



Gambar selepas Nikah di Masjid Sembulan Sabah (20/11/2011)


Salam semua..hari ni mood kerajinan melampau2..ni maybe entri yang terakhir untuk tahun ini.Lama sangat menyepikan diri..bukan hilang, cuma busy

menguruskan family..opssss

Mungkin ramai sudah yag tahu bahawa pada tarikh bersejarah (20.11.2011) adalah tarikh penyatuan dua jiwa antara MOHD HALEM & MELLY..ecehh.

Actually malam ni kami akan gerak balik JB..around 9-10pm..sam
pai esok jam 2am macam tu.Ahad ni akan berlangsungnya majlis
persandingan kami.Mungkin ada yang tertanya2 kenapa lambat sampai..sedangkan majlis kah
wen sendiri..but yang tu susah nak jawab..memang dah rancang yang nak balik JB minggu lepas sendiri..tetapi My Lovely Mertua tak benarkan.

1)Dia takut kalau menantu diorang ni kena culik..hahaha..(xpenah naik bus sendirian).
2)Dia tak nak anak dia terabai kat rumah sendirian..(kena jaga makan, minum & pakai)
3)My hubby tak benarkan (nak melawan nanti kena marah pulak..hurm)


I'm sorry mama (My Lovely Mother in-law)..melly bukan tak nak tolo
ng tapi...

Anyway thanks to them coz settle everything for us..we love u so much...muahhh!!!

Sebelum mengundurkan diri, nak kongsi sedikit pic walaupon ramai yang dah
tengok dalam Facebook..hehehe..







Gambar di Majlis Persandingan rumah lelaki di Johor Bahru (01/01/2012)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...