.....

......This Is Personal Blog With Me & My Hubby. That Why You Can See A lot Story More About Us.....

Friday, January 24, 2014

SESALAN KU SEUMUR HIDUP



25 Januari 2014

Assalammualaikum semua, rasanya lebih setahun tak update blog sejak bersalin..now Zafran dan 1tahun 3bulan so blog aku dah terbangkali sama dengan usia anak ku..(feeling sad)

Hari ini tiba-tiba hati tergerak nak buka blog, bila tengok blog gatal pula jari jemari ku..Aku sangat sedih sekarang.Selama ini aku tak pernah jumpa ibu yang melahirkanku..Aku di jaga dan dibesarkan oleh keluarga angkat beragama Islam (aku bersyukur bila membesar dalam Islam).

 Ayahnda ku meninggal dunia pada 9/9/2013 hari Isnin.Masa tu aku rasa dunia ni berpusing-pusing dan hatiku sangat sakit.Mungkin bagi orang lain dia hanya bapa angkat tapi bagi aku dia adalah ayahnda ku dunia akhirat..Aku sangat sedih sebab tak dapat menjaganya sepanjang terakhir hayatnya.Semenjak aku dah berumah tangga, aku akui memang dah jarang balik kampung sebab aku tinggal di Kuala Lumpur dan ayahnda ku di Kuala Penyu, Sabah..Aku tidak pernah bermimpi ayahnda ku akan pergi untuk selama-lamanya walaupun ketika itu umurnya lebih 90 tahun (D.O.B 26/6/1924 dalam ic).Semoga ayahnda ku ditempatkan bersama orang-orang yang beriman.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...