.....

......This Is Personal Blog With Me & My Hubby. That Why You Can See A lot Story More About Us.....

Wednesday, October 28, 2015

Masihkah Ada Sinar Esok

28 Oktober 2015

Assalammualaikum semua..dah lama tak update blog..rasanya dah berlumut hijau tumbuh terumbu kerang..haha

Melly lebih suka biasakan diri dengan panggilan aku (rasa lebih senang dan bebas..saya macam formal sangat)

Sedar tak sedar cepat dangat masa berlalu.. Menyesal tak update perkembangan diri (memang dah kembang pun), anak (my baby) dan suami (my dear).Kalau dari dahulu update mungkin boleh tengok perkembangan semasa pembesaran my baby..Boleh juga dijadikan rujukan masa akan datang.. Sabtu ni 30 Oktober 2015 my baby (nama Zafran) genap usia 3 tahun..yeahhhh

Happy birthday to you... happy birthday to you... Happy birthday to Mizan Zafran... Happy birthday to you...tiup lilin kek dan tepuk tangan pastu ambik gambar.. Tapi itu hanya imaginasiku sendiri... Aku pun tak tahu apa yang akan terjadi pada diriku dan anak ku.. Adakah kami akan sama seperti dahulu??? Adakah masih ada CINTA??? Hope semuanya masih sama, sebab aku pun sama seperti dahulu.. (Cuma fizikal sudah banyak berubah sejak kahwin dan melahirkan anak)

Ini tahun ke-3 kami akan meraikan ulang tahun kelahiran my baby.. Tahun- tahun lepas kami hanya buat sambutan kecil-kecilan.. Aku plan nak buat small party dan bacaan doa selamat.. Tapi aku rasa lebih baik tunggu Harith dan Damia (cousin my baby) balik dari UK.. So meriah sikit.. Tengok lah kalau ada rezeki dan masa sebab my dear selalu busy outstation kerja..

Akhir kata doakan semuanya dipermudahkan dan selamat..

- teringat lagu Tan Sri P. Ramlee
 'buang yang keruh,
ambil yang jernih,
Baru teguh peribadi'

'Sedangkan lidah lagi tergigit,
Inikan pula suami isteri'





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...