.....

......This Is Personal Blog With Me & My Hubby. That Why You Can See A lot Story More About Us.....

Friday, July 29, 2011

Partime Job




Happy nya dpt keja walaupon cuma 2 hari je...x gak borink sorg2 di umah..at least ada gak pengalaman sikit..hehehe

Start kelmarin 28hb - 29hb Julai nie je.. Ni pon pasal member minta tlg ganti coz ada mslh kesihatan..ok gak lah..Juz duduk ofis, layan & terangkan pakej2 belajar memandu.Masa keja pon best..11am-7pm.

Actually my dear x bagi aku keja tp after buat partime nie dia plk yg excited nak suruh aku wat partime smpai 19/8..nak gak ambil fulltime tp 21/8 dah nak balik Sabah.Cuti panjang plk tu..huhu..Xpe lah, keja 2 hari pon da enough for me...drpa duk umah je mcm org gila dah...hahaha

Petang ni nak balik JB smpai hr isnin...1st Ramadhan.Nak gak rasanya duk lama2 kat JB..x gak borink, blh bljr buat kuih or merapatkan silaturahim ngan fmly bakal mertua tp my x bg.Nti blik KL sesat plk xtaw naik bus..hurm

Hope pas balik JB leh lah dpt keja partime...ada gak duit sikit tuk topop. Tak lah asik minta duit tunang jew..mesti ramai yg ckp belakang..huhu.



My Lovely Laptop HP Mini 100







burink di opis...
drg lagu...full volume di telinga smpai tuli

nanti ada org ckp buat2 nda dgr
(terutama bila my dear membebel)

pastu nti ada kes ' sian pmpuan atu, muanya jak lawa tp tuli'

lawa kah?

entah



Tembam giler...








Tuesday, July 19, 2011

Paralyzed

Paralyze tu apa? hurm..aku pon x taw apa ertinya sebenarnya... Actually aku buka Youtube td.Biasalah boring duk umah..aku cari lagu terbaru Agnes Monika..terjmpa lah lagu ni.Best sgt lagu ni..video klip pon meletop..menurut info, video klip nie yg paling mahal di Indonesia.Dorg kreatif klu buat video klip..Kalau lah Malaysia blh buat video klip mcm nie kan best...tp agaknya x lepas kot..tgk saja Agnes pakai coli je dlm video klip tu..apa pon tumbs up..best!!!!





P/S:Paralyzed=Melumpuhkan

Sunday, July 10, 2011

Miss My Hair T_T

Aku baru je potong rambut pendek time aku balik Sabah bulan Mei hari tu setelah hampir 2 tahun aku tak potong. Aku potong pasal rambut aku ada masalah..bukan setakat bercabang dua tapi bercabang tiga dah...pastu berbuah (dah macam pokok pula berbuah ==> berbunga..ahak), kasar macam akar kayu (dah boleh buat berus menyapu)...sedih sgt2..ni mungkin effect dari hair dryer, dye, roll rambut & iron rambut...akibatnya aku kena korbankan rambut aku sebelum aku botak...huhu


Ni lah rambut aku sekarang...Pendek sampai bahu sampai semua orang cakap muka bulat, chuby, sikoi (tembikai)..hurm, pendek kata semua orang kata aku tidak sesuai rambut pendek...uwaaaa







Bulat kan?






Miz my hair





Miz curl my hair






Rambut aku dah sampai pinggang time ni

Friday, July 1, 2011

Oh Laksa Sarawak!!




Laksa Sarawak?Kek Lapis Sarawak?Ikan Terubuk Masin? Umai? Nyum2...semua mmg my fav..even aku x lama duk sana..tp mkanan sana mmg sedap2..klu lama2 di dok sana confirm jadi belon...hahaha.


Sebut pasal Laksa Sarawak..smlm aku mmg teringin sgt nak mkn.Mujurlah aku ada kirim ngan tunang aku last week time dia ada part time job dkt sana.So, apa lagi...hehehe





Pes Laksa Sarawak (yg penting ada logo HALAL)





Taraaa...da siap.rupa mmg x cntik..but mmg sdp...hehehe





Yg nie time kat Sarawak dulu..Laksa Sarawak & Umai Udang, Ikan & Obor2.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...