.....

......This Is Personal Blog With Me & My Hubby. That Why You Can See A lot Story More About Us.....

Friday, November 26, 2010

Salahkah Aku Cemburu?


Salahkah aku untuk cemburu?
Salahkah aku untuk mengambil berat tentang diri mu?
Salahkah aku untuk mencintaimu sepenuh hati?
Salahkah aku untuk bertanya kisah silammu?
Salahkah aku untuk bertanya siapa dirinya?
Salahkah aku ?
Salahkah aku ?? 

Aku syg kamu sepenuh hatiku..
Mungkin bagimu aku mengongkong...tapi aku cuma ingin tahu.

Salahkah aku?


Betulkah?

Jadi salahkah aku untuk cemburu?


P/S : Aku sayang kamu sebab itu aku cemburu... T_T

Thursday, November 18, 2010

Eid Mubarak

Assalammualaikum...alhamdulillah baru jew pas kol d kg.Rindu plk kat My Dad..Thn nie aku bagai anak derhaka..(palis2 jauh2). Raya Aidilfitri & Raya Aidiladha aku x balik kg.Jauh giler tu KL - KK ..Sowie sgt2 kat my family.Bukan niatku mahu derhaka..but, fahami lah keadaan ku.Tp aku da planning nak balik kg next year..maybe awal thn 2011. Nak cat umah aku d kg...sian plk tgk bp umah cat lama..apa pon aku ttp syg family aku walau apa yg dorg buat kat aku..I Love U All !!!

P/S : Aku Sayang Bapa ku.. T_T

Tuesday, November 9, 2010

1st Tyme Men Bowling

   Sempena mymbut Bday My Bf on 7eleven (7/11/2010) yg ke-27..kami sekeluarga men bowling.Maklumlah dorg da lama x kuar rmai2..ada pon p mkn2 jew tyme raya tu..Abah,Mama,Dear,Ira,Abg Mie,Kak Ieda & Aku p lah mendaftar konon lah..hehehe...

   Erm..yg men paling buruk & tercorot sekali aku lah...T_T. Ni kan 1st tyme aku men Bowling.Dulu2 ada gak member2 ckp klu kuku pjg jgn men bowling..nti kuku patah.Aku mula2 x caye lah..Tp bila sdh merasa sakit, baru tau.Dah lah 4x masuk longkang, ada sekali tu bola p belakang..semua gelak..malunyee T_T. Tyme tu lah kuku aku pth.Bola tu berat lah woi..korg x tau ke aku nie kan Size Comel..mana leh angkat berat2..uwaaa.

   Pastu kitorg men Pool..best2.Abah teror men pool..yg lucunya, Kak Ieda & Ira pon nak gak men sekali..nasib x rosak kapet..mahal tu nak ganti rugi..wawawa. Mam KFC & Pizza..best2 cuma korg sorg..Abg Black..huhu.

P/S : Thanks Syg coz belanja semua..ops..sepatutnya kitorg yg blnje jer..hehehe

I Love Haifa Wahbi...She Look Like Rozita Che Wan

Thursday, November 4, 2010

Me In YouTube??

OMG.... This Girl look like me..(perasaan ku sja kah), but why Jihan & Sarul say like that??

Wednesday, November 3, 2010

Caprice- "Baby" Cover/REMIX Malay version (feat. Ruby Jude).wmv

Belek2 Youtube..jmpa plk lagu nie..ermm, better from Justin Bibir..hahaha...


Baru Belajar..

Baru belajar edit pic..jelez tgk org pndai edit2 pic guna Photoshop..aku xda PS..yg ada lptop buruk & pengetahuan ku yg cetek jak..klu taip2 pndai lah aku..wawawa...

 

It's 3rd Nov

 Hari nie 3hb..genap lah 5 bulan hbgan kami..(even aku pon x tau bila kami kapel..ambik jew tarikh 1st date)
Aku x tau nak celebrate d mana..maybe mamam sushi jew kot..huhu..



Ermm..x lama lg bday dia..7eleven (7/11/2010) time tu we all kat umah dia d JB..Apa yg patut di hadiahkan ek??? Bengong tul aku.. T_T
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...